(+34) 972 591 290 llambesalu@gmail.com

Recentment hem incorporat el model DNM de Doosan a les nostres instal·lacions de MECANITZATS LLAM.

Els centres de mecanitzat s’utilitzen àmpliament en la indústria moderna per les facilitats que ofereixen per al mecanitzat de peces i altres components metàl·lics, a més permeten la fabricació de matrius, molts productes utilitzats comunament en entorns industrials es fabriquen en centres de mecanitzat. Una dels principals fabricants d’aquests equips és Doosan Group.

La seva sèrie de centres de mecanitzat verticals DNM ofereix una àmplia gamma d’equips dissenyats per a aconseguir un fresat de molt alta qualitat que s’adapta a les necessitats del taller o empresa, vénen muntats en bancs adaptats a la grandària de la màquina i de l’espai on se situaran.

Els centres de mecanitzat Doosan DNM tenen un eix de claveguera orientada verticalment, per a facilitar la subjecció de les maduixes, la claveguera està dissenyada per a estendre’s i permetre corts més precises amb el seu eficient trepat, a més la taula del banc permet ajustar la seva altura per a facilitar els treballs.

Totes les màquines de la sèrie DMN de Doosan estan dissenyades amb les millors funcions i hi ha models en totes les grandàries, cons de 40 i 50, amb guies de corró sobre una base de disseny modern, summament funcional. Les màquines d’aquesta sèrie incorporen a més un eix Big-Plus que facilita els talls.

La sèrie DNM de Doosan ofereix models d’alta velocitat, clavegueres de 15,000 Rpm i avanç ràpid de 1.890 Ipm. Inclouen a més un sistema de refredament de rosques de bola per al fresat d’aplicacions en motlle.